Fantastisch kampioens evenement bij de Waterdragers

Zaterdag 22 april jongsleden was een bijzonder feestelijke dag voor basketbalvereniging Waterdragers. Vier van hun jeugdteams werden kampioen en kregen de beker en medailles uitgereikt in sporthal de Parkzoom in Nieuwerkerk aan de IJssel.

De uitreiking vond plaats na de laatste wedstrijd van de mannen U18-1. Niet een beslissende partij want ze werden twee weken geleden al kampioen. Toch was het een zeer vermakelijke pot, welke gespeeld werd op Center Court. Ze sloten het seizoen mooi af tegen de U18-1 van de Westland Stars. Het werd 69-55.

Na de wedstrijd, die veel publiek trok, startte de huldiging van alle winnende teams. Naast de U18-1 werden ook de U16-1, de U14-1 en de U14-2 kampioen. De bestuursleden van de vereniging lichtte toe dat Waterdragers een ware metamorfose heeft ondergaan. Door een verdubbeling van leden (in anderhalf jaar tijd), een speciaal coach begeleidingsprogramma voor alle coaches en een startersgroep waar nieuwe leden de basis skills leren voordat ze geplaatst worden in een wedstrijdteam. Dit alles heeft geresulteerd in vier waanzinnige kampioenen! Met recht een prestatie waar iedereen binnen de “club” trots op kan zijn.

Krant artikel.

Laatste nieuws

Nieuwsgierig naar je nieuwe team?

• 3-4-2024 19:51
  • alv

Kom allen op maandag 13 mei naar de Algemene Ledenvergadering (Parkzoomhal 18:30 uur). Je hoort alle ins and outs van de Waterdragers en tevens maken we daar de nieuwe teamindeling voor seizoen 23-24 ...

Lees verder

V10-1 gaan van start

Zondag 21 januari is het dan eindelijk zover.   Ons aller nieuwste team, de V10-1 spelen hun eerste wedstrijd!   Kom jij ze ook aanmoedigen? Ze gaan om 10.15 uur van start in de...