• 14-11-2018 16:09
  • Chantal Knote - den Hertog
  • Nieuws

Algemene Ledenvergadering maandag 26 november 21:00 uur

Beste leden en ouders van leden,
 
Het bestuur van BV De Waterdragers nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering op maandag 26 november a.s. om 21.00 uur in de vergaderruimte van de Parkzoomhal.
 
Via de mail heeft u een bijlage ontvangen van de notulen van de afgelopen vergadering van 7 december 2017. De agenda zult u in de week voorafgaand aan de vergadering van ons ontvangen. Heeft u zelf een voorstel of vraag voor de vereniging, dan verzoeken wij u deze uiterlijk zaterdag 24 november naar ons te mailen (secretariaat@waterdragers.nl). Uiteraard is er tijdens de vergadering ook mogelijkheid tot het stellen van vragen.
 
Het is belangrijk voor ieder lid (of ouders van jeugdleden) om bij de algemene ledenvergadering aanwezig te zijn.
U krijgt inzage in de dagelijkse gang van besturen van de vereniging waar alle diverse facetten aan bod komen. Ook zal een aantal bestuursleden na een aantal jaar van dienst aftreden en het is belangrijk dat het nieuwe bestuur een aantal vrijwilligers vindt, die (een deel) van de taken over kan nemen om zo gezamenlijk de vereniging vooruit te sturen. Met slechts één a twee uur per maand kunt u al van grote hulp zijn voor de vereniging. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 
Wij zien u graag tegemoet op 26 november a.s.
Hartelijke groeten,
namens het bestuur van BV de Waterdragers
 

 

Laatste nieuws

Takenschema definitief!

Beste Waterdrager,   Het takenschema voor de tweede helft van het seizoen is definitief en te vinden op de website onder Wedstrijden-wedstrijdschema. Daar kun je op naam zoeken. Let op: de...

Lees verder


Takenschema 2e helft seizoen

Beste Waterdragers,   Het takenschema van het eerste wedstrijdweekend van 2019 (5 januari) staat nu op de website.  De rest van het takenschema volgt uiterlijk volgende week. We...

Lees verder