• 1-12-2018 22:26
  • Chantal Knote - den Hertog
  • Frits, van

Overlijden Frits van Dongen

 

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat Frits van Dongen onverwachts is overleden.

 

Frits, coach van het Waterdragers / Cady damesteam, is een begrip binnen de Nederlandse basketbalwereld. Hij heeft zich jaren ingezet als trainer, coach, opleider en fan, van met name het Nederlandse dames basketbal.

 

Frits reisde met veel enthousiasme, loyaliteit en positiviteit, samen met zijn zoon Lars, de sporthallen af om het spel waar hij zo van hield te kunnen zien.

 

 Het overlijden van Frits is een groot verlies voor de Waterdragers en wij gaan Frits enorm missen. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Bernadette, zijn zoon Lars, familie en verdere nabestaanden.

 

 De Waterdragers zullen op zaterdag 8 en 15 december, voorafgaande aan de wedstrijden een moment stilte houden om Frits gezamenlijk te herdenken.

 

 


 


.


 


 

Laatste nieuws

Nieuwe damesleden gezocht!

Vanwege zwangerschap en blessures is ons damesteam dringend op zoek naar nieuwe leden! Het damesteam bestaat uit dames van tussen de 20 en 45 jaar oud. Er heerst een sportieve sfeer, waarbij...

Lees verder


Save the date!

Zaterdag 22 juni (16:00-20:00 uur) is het weer zover! Ons super gezellige eindfeest staat dan op de planning, incl familietoernooi en BBQ! Binnenkort meer info, maar zet de datum alvast in je agenda, ...

Lees verder