• 1-12-2018 22:26
  • Chantal Knote - den Hertog
  • Frits, van

Overlijden Frits van Dongen

 

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat Frits van Dongen onverwachts is overleden.

 

Frits, coach van het Waterdragers / Cady damesteam, is een begrip binnen de Nederlandse basketbalwereld. Hij heeft zich jaren ingezet als trainer, coach, opleider en fan, van met name het Nederlandse dames basketbal.

 

Frits reisde met veel enthousiasme, loyaliteit en positiviteit, samen met zijn zoon Lars, de sporthallen af om het spel waar hij zo van hield te kunnen zien.

 

 Het overlijden van Frits is een groot verlies voor de Waterdragers en wij gaan Frits enorm missen. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Bernadette, zijn zoon Lars, familie en verdere nabestaanden.

 

 De Waterdragers zullen op zaterdag 8 en 15 december, voorafgaande aan de wedstrijden een moment stilte houden om Frits gezamenlijk te herdenken.

 

 


 


.


 


 

Laatste nieuws

Takenschema definitief!

Beste Waterdrager,   Het takenschema voor de tweede helft van het seizoen is definitief en te vinden op de website onder Wedstrijden-wedstrijdschema. Daar kun je op naam zoeken. Let op: de...

Lees verder


Takenschema 2e helft seizoen

Beste Waterdragers,   Het takenschema van het eerste wedstrijdweekend van 2019 (5 januari) staat nu op de website.  De rest van het takenschema volgt uiterlijk volgende week. We...

Lees verder