Zaterdag 10 oktober. 4 gast-toeschouwers welkom en mondkapjesplicht

Zaterdag 10 oktober is er 1 wedstrijd in de Parkzoomhal. Helaas zijn volgens de nieuwe RIVM richtlijnen de kantine en de tribune gesloten.

Gasttoeschouwers zijn met maximaal 4 personen (per wedstrijd) wel welkom in de zaal. Zij kunnen zich voorafgaand aan de wedstrijd, voor registratie, melden bij de zaalwacht. Deze is herkenbaar aan de gele badge. 

Mocht u toch liever buiten de zaal blijven dan hoeft u zich tijdens de wedstrijd niet te vervelen. Wij hebben het prachtige wandel/natuurgebied Hitland op 5 minuten afstand. Ook is er winkelcentrum Reigerhof waar je zowel bij de bakker als bij de kaasboer koffie kunt drinken. Brasserij den Berg is daar ook en op nog geen 10 minuten afstand hebben wij de mega shopping mall Alexandrium met diversen winkels en restaurantjes.

 Er zit vast iets voor jullie bij.

 

Voor iedereen (vanaf 12 jaar) geldt in de Parkzoomhal een mondkapjesplicht. Op het veld en aan de tafel van de taker is deze plicht niet van toepassing.

 

Laatste nieuws

Nieuwsgierig naar je nieuwe team?

  • 3-4-2024 19:51
  • alv

Kom allen op maandag 13 mei naar de Algemene Ledenvergadering (Parkzoomhal 18:30 uur). Je hoort alle ins and outs van de Waterdragers en tevens maken we daar de nieuwe teamindeling voor seizoen 23-24 ...

Lees verder


V10-1 gaan van start

Zondag 21 januari is het dan eindelijk zover.   Ons aller nieuwste team, de V10-1 spelen hun eerste wedstrijd!   Kom jij ze ook aanmoedigen? Ze gaan om 10.15 uur van start in de...

Lees verder