• 9-10-2020 17:04
  • Chantal Knote
  • corona

Zaterdag 10 oktober. 4 gast-toeschouwers welkom en mondkapjesplicht

Zaterdag 10 oktober is er 1 wedstrijd in de Parkzoomhal. Helaas zijn volgens de nieuwe RIVM richtlijnen de kantine en de tribune gesloten.

Gasttoeschouwers zijn met maximaal 4 personen (per wedstrijd) wel welkom in de zaal. Zij kunnen zich voorafgaand aan de wedstrijd, voor registratie, melden bij de zaalwacht. Deze is herkenbaar aan de gele badge. 

Mocht u toch liever buiten de zaal blijven dan hoeft u zich tijdens de wedstrijd niet te vervelen. Wij hebben het prachtige wandel/natuurgebied Hitland op 5 minuten afstand. Ook is er winkelcentrum Reigerhof waar je zowel bij de bakker als bij de kaasboer koffie kunt drinken. Brasserij den Berg is daar ook en op nog geen 10 minuten afstand hebben wij de mega shopping mall Alexandrium met diversen winkels en restaurantjes.

 Er zit vast iets voor jullie bij.

 

Voor iedereen (vanaf 12 jaar) geldt in de Parkzoomhal een mondkapjesplicht. Op het veld en aan de tafel van de taker is deze plicht niet van toepassing.

 

Laatste nieuws

Het seizoen is weer van start!

De eerste trainingen zijn geweest en het is leuk om te zien hoe de nieuwe teams steeds meer vorm krijgen! Bijna alle teams zijn inmiddels voorzien van een wedstrijdtenue. Volgende week zullen de ...

Lees verder


We mogen weer in de zaal trainen!

We mogen weer in de zaal trainen! Vanaf woensdag 26 mei zijn dit de trainingstijden. **Zaaltrainingen tot en met woensdag 14 juli** Parkzoomhal 18.30-19.30:  U10, U12, U14 en U16 19:40 – ...

Lees verder