• 9-10-2020 17:04
  • Chantal Knote
  • corona

Zaterdag 10 oktober. 4 gast-toeschouwers welkom en mondkapjesplicht

Zaterdag 10 oktober is er 1 wedstrijd in de Parkzoomhal. Helaas zijn volgens de nieuwe RIVM richtlijnen de kantine en de tribune gesloten.

Gasttoeschouwers zijn met maximaal 4 personen (per wedstrijd) wel welkom in de zaal. Zij kunnen zich voorafgaand aan de wedstrijd, voor registratie, melden bij de zaalwacht. Deze is herkenbaar aan de gele badge. 

Mocht u toch liever buiten de zaal blijven dan hoeft u zich tijdens de wedstrijd niet te vervelen. Wij hebben het prachtige wandel/natuurgebied Hitland op 5 minuten afstand. Ook is er winkelcentrum Reigerhof waar je zowel bij de bakker als bij de kaasboer koffie kunt drinken. Brasserij den Berg is daar ook en op nog geen 10 minuten afstand hebben wij de mega shopping mall Alexandrium met diversen winkels en restaurantjes.

 Er zit vast iets voor jullie bij.

 

Voor iedereen (vanaf 12 jaar) geldt in de Parkzoomhal een mondkapjesplicht. Op het veld en aan de tafel van de taker is deze plicht niet van toepassing.

 

Laatste nieuws

Coronaprotocol

Corona protocol Waterdragers seizoen 2020-2021 Geldig vanaf donderdag 15 oktober 2020     Trainingen: -Trainingen zijn toegestaan voor alle leden tot en met 17 jaar. -Trainingen voor...

Lees verder


Zaterdag 10 oktober. 4 gast-toeschouwers welkom en mondkapjesplicht

Zaterdag 10 oktober is er 1 wedstrijd in de Parkzoomhal. Helaas zijn volgens de nieuwe RIVM richtlijnen de kantine en de tribune gesloten. Gasttoeschouwers zijn met maximaal 4 personen (per...

Lees verder