Fantastisch kampioens evenement bij de Waterdragers

Zaterdag 22 april jongsleden was een bijzonder feestelijke dag voor basketbalvereniging Waterdragers. Vier van hun jeugdteams werden kampioen en kregen de beker en medailles uitgereikt in sporthal de Parkzoom in Nieuwerkerk aan de IJssel.

De uitreiking vond plaats na de laatste wedstrijd van de mannen U18-1. Niet een beslissende partij want ze werden twee weken geleden al kampioen. Toch was het een zeer vermakelijke pot, welke gespeeld werd op Center Court. Ze sloten het seizoen mooi af tegen de U18-1 van de Westland Stars. Het werd 69-55.

Na de wedstrijd, die veel publiek trok, startte de huldiging van alle winnende teams. Naast de U18-1 werden ook de U16-1, de U14-1 en de U14-2 kampioen. De bestuursleden van de vereniging lichtte toe dat Waterdragers een ware metamorfose heeft ondergaan. Door een verdubbeling van leden (in anderhalf jaar tijd), een speciaal coach begeleidingsprogramma voor alle coaches en een startersgroep waar nieuwe leden de basis skills leren voordat ze geplaatst worden in een wedstrijdteam. Dit alles heeft geresulteerd in vier waanzinnige kampioenen! Met recht een prestatie waar iedereen binnen de “club” trots op kan zijn.

Krant artikel.

Foto: John Vane

Laatste nieuws

Teampresentatie en ALV

Was de ALV vroeger een saai gebeuren in de vergaderruimte? Dit jaar zeker niet.  Deze keer zal hij plaatsvinden in het Comenius en koppelen we de bekendmaking van de teams eraan...

Lees verder


Fantastisch kampioens evenement bij de Waterdragers

Zaterdag 22 april jongsleden was een bijzonder feestelijke dag voor basketbalvereniging Waterdragers. Vier van hun jeugdteams werden kampioen en kregen de beker en medailles uitgereikt in sporthal de ...

Lees verder