Het bestuur stopt!

Het Bestuur stopt!


In het huidig seizoen zal het bestuur gefaseerd aftreden.

Als gevolg van verschillende verwachtingen in de functie invulling zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Penningmeester.

Daarnaast heeft Chantal (Secretaris), voor de zomer aangegeven haar bestuurs- werkzaamheden na 10 jaar te willen overdragen. Zij stopt vanaf 1 december en gaat zich met de Technische Commissie richten op de overstap naar het nieuwe competitie-systeem van de NBB.

Per 1 juni gaat ook onze Voorzitter Margriet ons verlaten. Door haar verhuizing richting Brabant is het lastig voldoende verbonden te blijven.

Het invullen van deze functies is van groot belang voor de vereniging. Bedenk wel, zonder Bestuur geen vereniging.

Ben jij geïnteresseerd in één van bovenstaande functies, zou je misschien een ondersteunde rol willen invullen of wil je meer weten over de inhoud van de functies? Stuur dan een mail naar info@waterdragers.nl  Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Met vriendelijke groeten
Het Bestuur

Laatste nieuws

Het bestuur stopt!

Het Bestuur stopt! In het huidig seizoen zal het bestuur gefaseerd aftreden. Als gevolg van verschillende verwachtingen in de functie invulling zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste...

Lees verder


Dag van de Zaalwacht

De taak van Zaalwacht is nog niet voor iedereen duidelijk. Ook zijn er een aantal incidenten geweest, die we in het vervolg willen voorkomen. We zijn bezig om een duidelijkere instructie op de site...

Lees verder